Bakar

Počele pripreme košarkaša Škrljeva

Treneru Damiru Rajkoviću na prvu se prozivku odazvalo 14 igrača, među kojima su i neka nova lica

Pročitaj više

Chris Hortman novi član Adria Oil Škrljeva

Od danas novi je igrač u Škrljevu Chris Hortman, Amerikanac sa hrvatskom putovnicom. Hortman je iskusni bek rođen 1988. godine, koji je visok 192cm, a može pokrivati sve tri vanjske pozicije.

Pročitaj više

Barnjak i Jelenković produžili suradnju sa Škrljevom

Slaže se momčad za novu sezonu, dogovoren ostanak dva važna igrača

Pročitaj više

Obrtnici Rijeke, Bakra, Kraljevice, Čavli i Kostrene nagrađeni za uspješnu promociju obrtništva i struke

 

U Domu na Čavlima održana sjednica Skupštine Udruženja obrtnika Rijeka, Bakar, Kraljevica, Čavle i Kostrena. Na svečanom dijelu Skupštine dodijeljene su nagrade i priznanja najzaslužnijim obrtnicima koji su svojom aktivnošću i trudom dali izniman doprinos razvoju obrtništva i struke.

Pročitaj više

Prijavljena za teške krađe na bakarskom području

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka dovršili su kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjom hrvatskom državljankom zbog sumnje u počinjenje dva kaznena dijela teških krađa na širem bakarskom području, od kojih jedne u pokušaju.

U ponedjeljak, 25. svibnja, 32-godišnjakinja je ušla u stan obiteljske kuće te na naročito drzak način pokušala otuđiti stvari iz torbice u vlasništvu 24-godišnje hrvatske državljanke, u čemu ju je oštećena spriječila.

Pročitaj više

Hreljinski umirovljenici darivali osoblje na COVID odjelima KBC-a

 

Povodom Sv. Jurja, sveca zaštitinika Hreljina, Udruga umirovljenika Hreljin odlučila je domaćim kolačima počastiti djelatnike KBC-a Rijeka koji liječe naše sugrađane. Predsjednica podružnice Udruge umirovljenika Hreljin Tanja Vidas  predala je slatke darove KBC-u Rijeka gdje su razdijeljeni po COVID odjelima. Ravnatelj KBC-a prof. dr. Alen Ružić tim povodom zahvalio se u ime djelatnika bolnice hreljinskim umirovljenicima na slasnim darovima.

Pročitaj više

Eko Kvarner - Bakarac

Obalna crta u Kvarnerskom zaljevu sustavno se uništva nekontroliranim nasipavanjima i onečišćenjima mora naftom i balastnim vodoma upozorili su na Dan planeta Zemlje iz udruge Eko Kvarner.

Pročitaj više

Kaltenberg Adria počeo s rasprodajom stečajne mase, zalihe od 55 tisuća litara piva

Ispred pivovare Kaltenberg Adria i danas je bila gužva. Kupiti pivu po povoljnijoj cijeni htjeli su i stari i mladi.

Pročitaj više

Čvor Oštrovica - Meja

U tijeku je rekonstrukcija jedne od najopasnijih dionica kojom ljeti dnevno prođe 7 tisuća vozila, radovi će biti gotovi do sljedećeg ljeta

Pročitaj više

Sabirni centar Kukuljanovo

Od konzervi do wc papira. Sabirni centar na Kukuljanovu mjesto je gdje dolaze sve prikupljenje donacije društava Crvenog križa Primorsko-goranske i Istarske županije.

Građani su se u velikoj mjeri odazvali donacijama, a tome u prilog ide i podatak kako su društva Crvenog križa na području Primorsko-goranske županije prikupila 100 tona hrane i ostalih potrepština.

Pročitaj više

Jaslice na vodi - Bakar

Bakarskim jazom zaplovile su jaslice. Poklon je to udruženih bakarskih udruga svome gradu za Božić

Pročitaj više

Umirovljenice s Hreljina ispekle slastice za djelatnike KBC-a Rijeka

 

Vrijedne članice Udruge umirovljenika Grada Bakra, podružnice Hreljjn u ovo su predblagdansko vrijeme odlučile iznenaditi djelatnike riječke bolnice sa slatkim delicijama. Ispekle su više od 15-tak vrsta različitih kolačića koji su podijeljeni djelatnicima Covid odjela KBC-a da im se barem malo olakša njihov težak i požrtvovani svakodnevni rad.

Ova će hvale vrijedna inicijativa zasigurno pridonijeti tome da se na najzahtjevnijim bolničkim radilištima osjeti duh Božića, veselje i u blagdansko ozračje.

 

Pročitaj više

Bakar: Zatečeni s nedozvoljeno izlovljenih 193 kilograma trpova

Policijski službenici Postaje pomorske i aerodromske policije Rijeka prekršajno su prijavili 21-godišnjeg hrvatskog državljanina, zbog počinjenja prekršaja iz domene Zakona o morskom ribarstvu.

Pročitaj više

Počeli upisi u Školu nogometa NK Naprijed

Nogometni klub Naprijed iz Hreljina, sredina je s dugom sportskom tradicijom te klub koji će uskoro proslaviti 100-tu godišnjicu osnutka. U Naprijedu rade s djecom svih uzrasta, a započeli su i s upisima u Školu nogometa, koja će se tri puta tjedno održavati na igralištu Lonja.

Pročitaj više

Održani Dani susjedstva Praputnjak

Dani susjedstva Praputnjak, jednog od 27 susjedstava Europske prijestolnice kulture, održani su ovog četvrtka i petka u ovom malom naselju u zaleđu Bakarskog zaljeva, pod nazivom Praputnjak – kulturni krajolik.

Pročitaj više