Delnice

Gorani zaslužuju ljudski korektnu podršku Vlade RH

 

 

Načelnik Općine Fužine David Bregovac, , nazočio je sastanku u Ministarstvu regionalnoga razvoja i fondova Europske unije na kojem je pred načelnicima i gradonačelnicima obuhvaćenih Zakonom o brdsko-planinskom području predstavljen istoimeni Program razvoja.

 

Zakon o brdsko-planinskom području stupio je na snagu prije više od godinu dana, a bez konkretnih mjera razvoja što je uzrokovalo krajnje nezadovoljstvo hrvatskih lokalnih samouprava. Od vladajućih se očekivala brža i efikasnija realizacija donesenog Zakona, no do toga nije došlo.

 

Pročitaj više

Trojac osumnjičen za teške krađe i razbojništvo iza rešetaka

 

Policijski službenici Policijske postaje Delnice proveli su kriminalističko istraživanje nad trojicom hrvatskih državljana, starosti 18, 20 i 23 godina, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela iz domene imovinskog kriminaliteta.

 

Pročitaj više

Spriječeni u nezakonitom prijevozu stranih državljana

Policijski službenici Policijske postaje Delnice dovršili su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjim hrvatskim državljaninom, 61-godišnjim državljaninom Srbije i maloljetnim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela iz domene organiziranog kriminaliteta.

Pročitaj više

Delničanka Patricija Urbanc po četvrti put ove sezone upisala bodove u svjetskom kupu

Vikend iza nas donio nam je petu utrku svjetskog kupa u sanjkanju na prirodnim stazama u talijanskom Deutschnofenu.

Pročitaj više

Priveden lopov s kolodvora

Pronađen počinitelj i otuđeni predmeti

 

Delnička policija provela je kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio kaznena djela krađe i teške krađe.

Pročitaj više

Požurite: Sutra se zatvara Selo bake Mraz u Delnicama

Želite li upoznati Baku Mraz požurite. Delnička Adventska bajka završava sutra , a potom kreću pripreme za doček Nove godine. U Radničkom domu  Delničane i goste zabavljat će Vlado Kalember  i grupa Insula 

Pročitaj više

Pomozimo Magdaleni Štimac

Za razliku od potreba i problema s kojima se nosi svih svojih 19 godina, snovi Magdalene Štimac nisu tako veliki. Magdalena želi samostalno hodati i moli Vašu pomoć

Pročitaj više