Delnice

Patricija Urbanc u top 15 svjetskih sanjkašica

Ovogodišnje izdanje svjetskog kup u sanjkanju na prirodima stazama završeno je finalnom vožnjom u austrijskom Umhausenu. Delnička sanjkašica 16-godišnja Patricija Urbanc uvrstila se u ukupnom poretku svjetskog kupa na 15 mjesto, osvojivši 163 boda što predstavlja najbolji hrvatski učinak i plasman u tom sportu.  Vrlo sam zadovoljna ovim plasmanom kojim sam pokazala da mogu držati korak sa najboljim djevojkama.

Pročitaj više

Gorani zaslužuju ljudski korektnu podršku Vlade RH

 

 

Načelnik Općine Fužine David Bregovac, , nazočio je sastanku u Ministarstvu regionalnoga razvoja i fondova Europske unije na kojem je pred načelnicima i gradonačelnicima obuhvaćenih Zakonom o brdsko-planinskom području predstavljen istoimeni Program razvoja.

 

Zakon o brdsko-planinskom području stupio je na snagu prije više od godinu dana, a bez konkretnih mjera razvoja što je uzrokovalo krajnje nezadovoljstvo hrvatskih lokalnih samouprava. Od vladajućih se očekivala brža i efikasnija realizacija donesenog Zakona, no do toga nije došlo.

 

Pročitaj više

Trojac osumnjičen za teške krađe i razbojništvo iza rešetaka

 

Policijski službenici Policijske postaje Delnice proveli su kriminalističko istraživanje nad trojicom hrvatskih državljana, starosti 18, 20 i 23 godina, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela iz domene imovinskog kriminaliteta.

 

Pročitaj više

Spriječeni u nezakonitom prijevozu stranih državljana

Policijski službenici Policijske postaje Delnice dovršili su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjim hrvatskim državljaninom, 61-godišnjim državljaninom Srbije i maloljetnim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela iz domene organiziranog kriminaliteta.

Pročitaj više

Delničanka Patricija Urbanc po četvrti put ove sezone upisala bodove u svjetskom kupu

Vikend iza nas donio nam je petu utrku svjetskog kupa u sanjkanju na prirodnim stazama u talijanskom Deutschnofenu.

Pročitaj više

Priveden lopov s kolodvora

Pronađen počinitelj i otuđeni predmeti

 

Delnička policija provela je kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio kaznena djela krađe i teške krađe.

Pročitaj više

Požurite: Sutra se zatvara Selo bake Mraz u Delnicama

Želite li upoznati Baku Mraz požurite. Delnička Adventska bajka završava sutra , a potom kreću pripreme za doček Nove godine. U Radničkom domu  Delničane i goste zabavljat će Vlado Kalember  i grupa Insula 

Pročitaj više

Pomozimo Magdaleni Štimac

Za razliku od potreba i problema s kojima se nosi svih svojih 19 godina, snovi Magdalene Štimac nisu tako veliki. Magdalena želi samostalno hodati i moli Vašu pomoć

Pročitaj više