Gužve za izradu pokaznih karata, Autotrolej izdao upute

Nova školska godina donijela je višesatno čekanje ispred prodajnog mjesta na Jelačićevom trgu. Kako bi se današnje gužve izbjegle, Autotrolej je izdao uputu za kupovinu karata.

”Što se tiče osnovnoškolaca i srednjoškolaca svake godine nam se ponavlja ista priča odnosno jako veliki broj upita. Dobra vijest za sve one koji samo produljuju kartu, odnosno koji prelaze iz nižih u više razrede da ne moraju dolaziti na naše prodajno mjesto, poručila je Kristina Prijić iz Autotroleja.

Škole dostavljaju popise učenika u Autotrolej te se pokazne karte automatski obnavljaju. Svi oni koji ipak mijenjaju kategoriju, ili po prvi puta izrađuju Torpedo karticu, dužni su doći na prodajno mjesto.

-”Ako dijete mijenja kategoriju, iz osnovnoškolske prelazi u srenjoškolsku, i ima već napravljenu Torpedu karticu, ne može se korekcija napraviti online ili na Tisku. Nužno je doći na prodajno mjesto, napraviti korekciju, kupiti novo pravo i svaki sljedeći mjesec nije potrebno dolaziti na prodajno mjesto, poručuje Prijić.

Izrada pokaza putem web stranice Autotroleja maksimalno je olakšana u slučaju da je škola dostavila popis učenika, a povrat novca moguć je i svima onima koji se kvalificiraju za subvenciju, ali su pokaz kupili po punoj cijeni

Pokazne karte po subvencioniranoj cijeni svakog će se mjeseca moći kupiti zaključno s 10. u mjesecu