Krk

Bodulska kašeta treću godinu zaredom okuplja proizvođače s naših otoka!

Cilj manifestacije je poticanje razvoja otočne proizvodnje. 

Pročitaj više

Food Truck Festival u gradu Krku

U gradu Krku u tijeku su čak dva festivala, Food Truck Festival i Krk Music Fest. Food Truck Festival nudi originalnu ponudu street fooda, čiju pripremu nadziru i poznati hrvatski chefovi Ivan Pažanin i Damir Tomljanović. Više u videoprilogu!

Pročitaj više

Mia Dimšić i Massimo na Krk Music Festu

Ususret Svjetskom danu glazbe, u gradu Krku organiziran jr  bogat i besplatan program za posjetitelje.

Bogati glazbeni program, gastro delicije i zabava spojeni su u dva velika festivala: Krk Music Fest i Food Truck Festival. 

Food Truck Festival ugostiti će dva poznata hrvatska chefa, Ivana Pažanina i Damira Tomljanovića, dok na Krk Music Fest dolaze brojna poznata glazbena lica, poput Massima i Mije Dimšić, a posjetiteljima se nudi i klasična glazba te sjajni plesni nastupi.

Pročitaj više

Pažanin i Tomljanović na Food Truck Festivalu u Krku

 

 U gradu Krku se užurbano pripremaju čak dva festivala, Food Truck Festival, koji počinje 15. lipnja, a dva dana kasnije i Krk Music Fest. Glazbeni festival održava se u povodu Svjetskog dana glazbe i svima koji borave u Krku tih dana će besplatno omogućiti uživanje u dobroj glazbi i plesu. S druge strane, Food Truck Festival će se pobrinuti da svi uživaju u originalnoj ponudi street fooda, čiju će pripremu nadzirati i poznati hrvatski chefovi Ivan Pažanin i Damir Tomljanović.

Pročitaj više

Krk Music Fest i Food Truck Festival u gradu Krku!

Ususret Svjetskom danu glazbe, u gradu Krku priređuje se bogat i besplatan program za sve posjetitelje.

Pročitaj više

Auto Krk ovlašteni prodajno-servisni centar Renaulta i Dacie

Auto Krk je ovlašteni prodajno-servisni centar Renaulta i Dacie u gradu Krku. Već punih 28 godina stručno i ljubazno osoblje tu je za vas kako bi vam pomogli u odabiru novog ili rabljenog vozila.

 

Pročitaj više

Krk želi postati prvi europski Zero Waste otok

Krk želi postati prvi Europski Zero Waste otok i dostići čak 70-postotni udio odvojenog prikupljanja otpada što znači smanjiti količine miješanog otpada po stanovniku na 150 kg godišnje

Pročitaj više

Tragedija na otoku Krku: muškarac preminuo od pištolja koji je opalio.

Unatoč pruženoj medicinskoj pomoći, 54-godišnjak je tijekom jučerašnjeg dana od posljedica ranjavanja preminuo u KBC Rijeka.

Pročitaj više

Valentinovo u Omišlju i Njivicama!

Zamijenite svakodnevnicu i s voljenom osobom provedite praznik ljubavi u Omišlju i Njivicama

Pročitaj više

Promocija Camino rute na Krku: Turisti otkrivaju otočnu kružnu rutu dugu 150 km

Krk je lider outdoor turizma na Jadranu, a novom strategijom žele otići i korak dalje. Značajan projekt vezan uz outdoor ponudu je Camino Krk

Pročitaj više

Poslušajte prvu krčku božićnu pjesmu

Sa željom da obraduju svoje sugrađane u ovo blagdansko doba, usprkos uvjetima u kojima živimo, vrijedni članovi udruge Kreativni Krk odlučili su okončati uspješnu 2021. godinu, koliko su upoznati, prvom krčkom božićnom pjesmom. Pjesmu jednostavnog naziva „Božićna“, koja pjeva o blagdanskom ugođaju i atmosferi u gradu (i na otoku) osmislili su, odsvirali i otpjevali članovi udruge i polaznici glazbenih radionica El Musicante škola gitare i Kreativni Kutak.

 

Pročitaj više

Vozač na Krku autom se zabio u stado ovaca,sve su uginule,vozač je ozlijeđen

Noćas,oko 0,40 sati u blizini grada Krka došlo je do prometne nesreće u kojoj je sudjelovao 20-godišnji  hrvatski državljanin.On je ,kako javlja www.otok-krk.org, upravljajući osobnim automobilom marke Ford, riječkih registracijskih oznaka zbog neprilagođene brzine, vozilom udario u stado ovaca.

Životinje su prelazile kolnik i sve su u naletu automobila uginule. Vozač Forda je ozlijeđen, a ukupna materijalna šteta, prema procjeni policije, iznosi oko 40.000 kuna.

Pročitaj više

100 godina Srednje škole Hrvatski kralj Zvonimir u Krku

Srednja škola Hrvatski kralj Zvonimir u Krku tijekom jednog stoljeća djelovanja odškolovala je na tisuće otočana, ali ne samo njih, tu su svoja zrnca znanja skupljali i brojni učenici iz regije, pa je škola postala sinonim škole za otok.    

 

Pročitaj više

U Gradu Krku prešli milijun noćenja ove godine

Na području grada Krka ostvareno je milijun noćenja u komercijalnom smještaju! Najbrojniji gosti bili su Nijemci, Slovenci i Austrijanci, te domaći turisti

 

Pročitaj više