Krk

Ubojstva u Krku nije bilo, Njemica umrla od trovanja alkoholom

Mrtvo tijelo 47-godišnje njemačke državljanke pronađeno je jučer navečer u stanu zgrade u krčkoj ulici Mali kartec. Iz Zavoda za obdukciju neslužbeno se doznaje kako je utvrđeno da nije riječ o nasilnoj smrti, već trovanju alkoholom.

 

Pročitaj više

U vili u Krku nađena mrtva žena

Policija potvrđuje da se radi o ubojstvu strane državljanke 

Pročitaj više

Nastavni zavod za javno zdravstvo PGŽ: Cijepljenje protiv COVID-19 od sada moguće i u lokalnim ispostavama bez prethodne najave

 

 

Nastavni zavod za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije s ciljem što bržeg procjepljivanja opće populacije omogućio je cijepljenje građana Primorsko-goranske županije protiv bolesti COVID-19 i u lokalnim ispostavama NZZJZ, a novost je da građani od sada u lokalne ispostave mogu doći na cijepljenje i bez posebne prethodne najave.

 

Pročitaj više

Stara Baška:Auto sletilo u provaliju,poginula dva mladića u dobi od 18 godina

U autu koji je sletio u provaliju na ulazu u Staru Bašku bile su tri osobe. Dva mladića u dobi od 18 godina su poginula, djevojka je s teškim ozljedama prevezana u KBC-a Rijeka.

Pročitaj više

Za projekt Ribarske luke u Gradu Krku sredstva su osigurana

Dobre vijesti za otok Krk stižu sa Županovog kolegija. Ministarstvo poljoprivrede odobrilo je preko 37 milijuna kuna za realizaciju do sada najveće investicije u akvatoriju otoka.

Pročitaj više

Poljski LOT i Air Serbia ne planiraju povratak u Rijeku ovog ljeta

 

 

Srbijanska nacionalna aviokompanija objavila je prije nekoliko dana u svom priopćenju za medije kako u ljetnom redu letenja 2021. godine neće obnoviti promet na četiri međunarodne linije, uključujući i liniju između Beograda i Rijeke. Navodi www.croatianaviation.com

 

Pročitaj više

MooK: GLazbene radionice u Milohnicima na Krku

Profesori entuzijasti u Društvenom domu u Milohnićima na Krku od prosinca do kraja svibnja organizirat ce glazbene radionice za osobe svih dobi ( od 4 godine do umirovljenika) i svih stupnjeva znanja ili početnika. Učiti mozete svirati gitaru i klavir, kao pripremu za glazbenu školu ili samo za gušt te pjevanje.

Za više informacija poslušajte razgovor i posjetite

www.muzikaukoracima.hr.

Pročitaj više

Neki kampovi na otoku Krku radit će i zimi

Neki kampovi na otoku Krku radit će i zimi. Luksuzne mobilne kućice postale su mjesto za siguran odmor u vrijeme pandemije koronavirusa, ali i kao drugi dom za osobe koje mogu raditi od kuće

Pročitaj više

Jedan od vodećih hrvatskih trgovačkih lanaca, splitski Tommy, stigao je u grad Krk!

Novi hipermarket na adresi Odvojak Stjepana Radića 2, na samom ulazu u grad, smjestio se na 2040 kvadratnih metara, od čega prodajni prostor zauzima 1190 kvadrata.

Pročitaj više

Krk: Nedozvoljeno čuvao dijelove oružja i eksplozivna sredstva

 

Policijski službenici Policijske postaje Krk proveli su kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari.

 

U sklopu kriminalističkog istraživanja provedena je pretraga doma, vozila i drugih prostorija koje 42-godišnjak koristi na području otoka Krka, prilikom čega je pronađen spremnik za automatsku pušku marke „Crvena zastava“ M-70 i 50 komada vojnog streljiva koje je počinitelj nedozvoljeno posjedovao.

 

Pročitaj više

Značajna ulaganja

Dovršeni kapitalni županijski projekti obnove rive u Malinskoj te ribarskog gata u Krku

Pročitaj više

Krk: Zatečen s 35 paketića marihuane

 

Policijski službenici Policijske postaje Krk dovršili su kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje na počinjenje kaznenih djela iz domene zlouporabe droga.

Osumnjičenog je policija zatekla jučer, 18. kolovoza na području Krka s vrećicom u kojoj je bilo više paketića marihuane. Navedena vrećica je oduzeta te je utvrđeno kako se u njoj nalazi 35 paketića sa sveukupno oko 27 grama marihuane. Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđena sumnja da je marihuanu posjedovao u namjeri daljnje prodaje na području otoka Krka.

Pročitaj više

Testiranja turista na otocima

Na Kvarnerskim otocima najviše se testiraju turisti iz Italije i Austrije, ukupno u Rijeci i na otocima u protekla 24 sata testirano je 350 osoba, svi testovi bili su negativni. Ispred Turističke ambulante Doma zdravlja u gradu Krku poprilična gužva. Krenulo je testiranje na koronavirus na vlastiti zahtjev, namijenjeno prvenstveno turistima.

Pročitaj više

Turizam - Otok Krk

Na otoku Krku trenutno se odmara 36 tisuća turista. Najviše ih ima u gradu Krku, a zatim slijede Baška i Omišalj.

Pročitaj više