Zatvaranje dijela Adamićeve ulice donijelo gužve u centru grada

U sklopu iskopa građevinske jame te nastavka izvođenja postojećih radova polaganja kanalizacijskog kolektora, uspostavljena je nova prometna regulacija na dijelu Adamićeve ulice kod Jadranskog trga.

-“Jučer je uspostavljena privremena prometna regulacija na Jadranskom trgu, znači prema zapadu je suženo na jedan prometni trakt.Radovi su krenuli od Indexa do kapucinske crkve, sada se trenutno buši od Kapucinske crkve nazad prema Indexu. Na ovoj točki je uspostavljeno suženje na jedan prometni trak i u toj točki će se kasnije zatvoriti Adamićeva ulica,rekao je koordinator projekta Aglomeracija Ri Alen Miličević.

Zatvaranje Adamićeve ulice u potpunosti planira se u siječnju.

-“Po zatvaranju Adamićeve ulice će promet nakon Jelačićevog trga skretati u Veslarsku ulicu, zatim će ići dvosmjerno po ulici Ivana Zajca i ulici Riva, zatim se vraća na Trpimirovu ulicu i u smjeru zapada kako je i sada regulacija, rekao je Alen Miličević.

Tijek radova može se pratiti i online.

Riječ je o radovima na rekonstrukciji i dogradnji sustava odvodnje otpadnih voda na području aglomeracije Rijeka sustav javne odvodnje “Grad“, transportni kolektor “K1“ kroz centar grada podsustav Adamićev gat – 1. faza – rekonstrukcija vodovoda u Scarpinoj ulici.