Opatija

Samopouzdanje i ja

U opatijskoj Villi Antonio održana je radionica za mlade pod nazivom Samopouzdanje i ja. U skladu s mjerama Lokalnog programa za mlade Grada Opatije 2018.-2021.

Pročitaj više

Menadžment kamping resorta

 Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu je 10. veljače 2020. godine svečano otvorio 4. generaciju programa cjeloživotnoga obrazovanja Menadžment kamping resorta.

Pročitaj više

Dječji karnevalski korzo okupio rekordan broj malih maškara

Više od tri tisuće malih maškara pretvorilo je centar Opatije u šarenu slikovnicu ispunjenu bajkovitim kreacijama iz dječje mašte.

Pročitaj više

Koronavirus i epidemije u 21. stoljeću

Epidemija koronavirusa koja je pred nekoliko tjedana buknula u kineskom gradu Wuhanu, a u zadnjih nekoliko dana se proširila i na druge dijelove svijeta (srećom, za sada samo kroz pojedinačne slučajeve) izazvala je veliki interes javnosti, a nacionalni mediji (elektronički i tiskani) kontinuirano informiraju na novom razvoju događaja

Pročitaj više

Festivalska Opatija: Priča o Dori  

Uoči Dore 2020., u nedjelju, 2. veljače 2020. s početkom u 18 sati u Umjetničkom paviljonu Juraj Šporer u Opatiji otvara se izložba „Festivalska Opatija: Priča o Dori“.  

Pročitaj više

Opatija on Blues 3

Opatija on Blues 3 Naziv je tradicinalnog blues happeninga koji će se održati 31.01.2019. u 20.30 sati u centru GERVAIS u Opatiji.

Pročitaj više