Ostale emisije

Opatijska kronika 17.06.2022.

U Opatijskoj kronici razgovaramo s gradonačelnikom Kiriginom, donosimo izvještaj s Balinjerade te kako je bilo na otvorenju novouređenog trga u Iki.

Pročitaj više

Fotoreportaža iz Trsta:Jedrilica Arca pobjednik je ovogodišnje Barcolane

Jedrilica Arca pobjednik je 53. Barcolane u Trstu. Na regati je bilo prijavljeno 1722 jedrilice, no zbog olujne bure natjecanje se nije moglo održati u svim kategorijama.

Pročitaj više

Fotoreportaža iz Trsta:Jedrilica Arca pobjednik je ovogodišnje Barcolane

Jedrilica Arca pobjednik je 53. Barcolane u Trstu. Na regati je bilo prijavljeno 1722 jedrilice, no zbog olujne bure natjecanje se nije moglo održati u svim kategorijama.

Pročitaj više

Tribine, Kanal Ri 27.9.2021.

Gosti emisije Damir Mišković i Nenad Gračan 

Pročitaj više

ŽUC,30.6.2021

U novoj emisiji Županijske uprave za ceste PGŽ govori se o problematici prometa u Čavlima

Pročitaj više

Naša Crikvenica, 2.srpanj 2021.

Najnovija emisija iz Crikvenica posvećena je vrhunskim sportašima

Pročitaj više

Civilno društvo

Tema: Društvo hrvatskih književnika- Ogranak Rijeka ima novog predsjednika Davora Grgurića.

Pročitaj više

Županijska uprava za ceste Primorsko-goranske županije

Tema: Aktualnosti iz rada ŽUC-a PGŽ

GOST: 1. ROBERT MARŠANIĆ, ravnatelj Županijske uprave za ceste Primorsko-goranske županije

Pročitaj više

Prevencijom do zdravlja

Tema: Zdravstvena ispravnost hrane-hacap, higijenski minimum - kontrole iste ili ne s obzirom na rad ugostiteljskih objekata, sigurnost hrane

Pročitaj više

K.D. Čistoća dodjeljuje vlastite spremnike kućanstvima

Na području Rijeke kreće prikupljanje otpada “od vrata do vrata” komunalno društvo čistoća nastavlja nadogradnju i unaprjeđenje sustava prikupljanja otpada na način da se na cijelom području djelovanja sukcesivno uvodi individualni sustav u sklopu kojeg će svim korisnicima biti dodijeljeni vlastiti spremnici za otpad, čime će se osigurati kontrola nad vlastitim otpadom, spriječiti neovlašteno korištenje spremnika, a očekuje se i povećanje količina odvojeno prikupljenih reciklabilnih frakcija uz povećanje kvalitete odvojenih vrsta otpada.

Pročitaj više

Civilno društvo - Godišnju nagradu Općine Matulji za doprinos u kulturi dobila je Udruga Domoljub 1909 Rukavac

Tema: Godišnju nagradu Općine Matulji za doprinos u kulturi dobila je Udruga Domoljub 1909 Rukavac

GOŠĆA: 1. MARIJANA KALČIĆ, predsjednica Udruge Domoljub 1909 Rukavac

Mješoviti pjevački zbor „Štorija“ iz Rukavca dio je Udruge „Domoljub 1909.“ te postoji od 2011. godine.

UDRUGA DOMOLJUB 1909 RUKAVAC Mješoviti pjevački zbor “Štorija” osnovan je u proljeće 2011. godine i okuplja 20-tak članova. Dramsko –instrumentalno-plesno-scenska sekcija počela se sa radom početkom godine i pripremila čakavsku kantanu štoriju po nekadajnu „V Rukavac ni po kozu“ čija je premjera bila u sklopu manifestacije „Večer od kanta i štorije“. Likovna sekcija.

Pročitaj više

DOČEK 2021. NA KANALU RI

Ovoga puta zbog epidemioloških razloga zabranjeni su veliki koncerti i dočeci. No, mi na Kanalu Ri nismo odustali od ideje da vas zabavimo. Potrudili smo se da uz pjesmu, bez politike, korone i prirodnih katasrofa, u novu godinu uđemo veselo, s nadom u bolje sutra, u bolju 2021.

U novogodišnjoj emisiji pripremili smo kolaž s humanitarnih koncerata Sve za našu djecu te dva zabavna i popularna benda: L´amour i Super Cover band.

Voditelji programa bili su Sandi Bujan Cvečić i Larry Ambrozich.

Pročitaj više

Civilno društvo - 28.12.2020.

18. izdanje I Festivala, manifestacije koja pokazuje stvaralaštvo i postignuća djece s teškoćama u razvoju te osoba s invaliditetom, ove je godine zbog pandemije koronavirusa predstavljeno u filmskom obliku.

Pročitaj više

Prevencijom do zdravlja - Mikrobiološki odjel obavlja javno-zdravstvenu i specijalističko konzilijarnu mikrobiološku djelatnost

Mikrobiološki odjel obavlja javno-zdravstvenu i specijalističko konzilijarnu mikrobiološku djelatnost od interesa za Primorsko-goransku županiju. Na Odjelu se provodi cjelovita rutinska bakteriološka obrada uzoraka, te niz mikoloških, parazitoloških, seroloških i molekularnih dijagnostičkih pretraga.

Mikrobiološki odjel sudjeluje u stručnim i znanstvenim ispitivanjima, te kao nastavna baza Medicinskog fakulteta provodi praktičnu i teorijsku edukaciju iz područja humane mikrobiologije.

GOŠĆA:
1. DOLORES PERUČ, dr.med., voditeljica Mikrobiološkog odjela
Nastavnog zavoda za javno zdravstvo PGŽ

Pročitaj više