Rab

Ne miruju projekti u Lučkoj upravi Rab

U ožujku sljedeće godine gat Pumpurela u Rabu zasjat će novim sjajem  a u Županijskim tema ugostili smo ravnatelja Županijske lučke uprave Rab Nenada Debelića.

Pročitaj više

Rab: Art kamp 2020

Pozivamo Vas na Art Kamp Rab 2020 u organizaciji Divan Teatra. Kroz sedam dana sedmosatnih radionica, imat ćete priliku susreti se s troje različitih voditelja, kružnim principom radionica imat ćete priliku susreti se s tri različita, međusobno povezana pristupa teatru koji na kraju čine jednu cjelinu zaključenu izvedbom na Rapskoj tvrđi. Cilj kampa je razviti dramske kompetencije kako bi se polaznici mogli lakše i ugodnije baviti teatrom. Tako ćete poraditi na svojem javnom nastupu, samopouzdanju i kreativnosti.

Pročitaj više

Počinju radovi na rekonstrukciji ribarske luke Pumpurela u Rabu vrijedni gotovo 20 milijuna kuna

Potpisan je ugovor o početku radova u ribarskoj luci Pumpurela u Rabu. Glavni cilj rekonstrukcije gata Pumpurela je cjelovito uređenje ribarske infrastrukture za potrebe ribara na postojećem lukobranu.

Pročitaj više

Slobodno kretanje unutar PGŽ

U Primorsko-goranskoj županiji ukinute su propusnice, građani mogu nesmetano putovati Primorjem, Gorskim kotarom i na otoke

Pročitaj više