Vrbnik

Berba desetljeća

Bili smo u berbi grožđa, Vrbenčani iznimno zadovoljni kvalitetom žlahtine.

Pročitaj više

Počeo je program Susjedstvo Vrbnik Europske prijestolnice kulture

Počeo je program Susjedstvo Vrbnik Europske prijestolnice kulture. Program pod nazivom Obrni kolo zbog epidemiološke situacije održat će se on line, a čine ga tradicijska glazba, glagoljaštvo i umjetnost.

Pročitaj više

Vrbnik u lockdownu

Općina Vrbnik prva u Primorsko-goranskoj županij zatvorila kafiće i restorane, zabranila okupljanja u crkvi, nastavu prebacila na on-line.

Pročitaj više

Tragedija na Krku: Poginuo poznati vinar Franjo Toljanić, otac 12-ero djece

U teškoj prometnoj nesreći kod Vrbnika poginuo je poznati vinar Franjo Toljanić. Do nesreće koja je šokirala Hrvatsku došlo je u 19,40 sati u Vrbniku, kad je Toljanić iz još nepoznatih razloga pao s motocikla i, nažalost, na mjestu preminuo.

Pročitaj više

Nova ograničenja i mjere na Krku

U cilju prevencije širenja koronavirusa (SARS - CoV-2) i COVID-19 bolesti na području otoka Krka, odnosno Grada Krka, Općine Omišalj, Općine Malinska-Dubašnica, Općine Dobrinj, Općine Vrbnik, Općine Punat i Općine Baška, donose se ograničenja i mjere do 14. travnja 2020. godine i daju sljedeće obavijesti i preporuke:

1. Na području Otoka Krka odgađaju se sva okupljanja stanovništva na otvorenom i zatvorenom prostoru i sve manifestacije i priredbe;

Pročitaj više

Otočani pomažu obnovu bolničkih odjela

U tijeku su radovi na zavodima Klinike za internu medicinu KBC-a Rijeka. Ukupno ulaganje iznosi 6,2 milijuna kuna, a općine Krka doniraju 1 milijun kuna.

Pročitaj više