Vrbovsko

Kazneno prijavljen zbog krivotvorenja propusnice

 

Policijski službenici Policijske postaje Vrbovsko proveli su kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjim hrvatskim državljaninom, poradi sumnje u počinjenje kaznenog djela krivotvorenje isprave.

 

Riječ je o krivotvorenju aktualne propusnice za odlazak iz mjesta prebivališta, a koju je policijska ophodnja otkrila jučer oko 16 sati prilikom nadzora teretnog vozila na području Vrbovskog.

Pročitaj više

Gorani zaslužuju ljudski korektnu podršku Vlade RH

 

 

Načelnik Općine Fužine David Bregovac, , nazočio je sastanku u Ministarstvu regionalnoga razvoja i fondova Europske unije na kojem je pred načelnicima i gradonačelnicima obuhvaćenih Zakonom o brdsko-planinskom području predstavljen istoimeni Program razvoja.

 

Zakon o brdsko-planinskom području stupio je na snagu prije više od godinu dana, a bez konkretnih mjera razvoja što je uzrokovalo krajnje nezadovoljstvo hrvatskih lokalnih samouprava. Od vladajućih se očekivala brža i efikasnija realizacija donesenog Zakona, no do toga nije došlo.

 

Pročitaj više

Cesta Plemenitaš - Zaumol - Blaževci

U lokalnu cestu Plemenitaš-Zaumol-Blaževci Županijska uprava za ceste u protekle dvije godine uložila je više od 3 milijuna kuna. 

Pročitaj više