Kostrena

Kostrena obilježila Dan oslobođenja

Polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća na spomen obilježjima u znak sjećanja na poginule i stradale Kostrenjane tijekom Narodnooslobodilačke borbe te na polju s grobovima palih boraca u NOB-u obilježen je Dan oslobođenja Kostrene od fašističke okupacije i njezin povratak pod hrvatsko okrilje.

Pročitaj više

Otvorene prijave za radionice grafičkog dizajna i digitalne ilustracije projekta Stori po svoju

Otvorene su prijave za dvije radionice iz STEAM područja namijenjene mladima u dobi od 19 do 29 godina – Grafički dizajn i Digitalna ilustracija.

Pročitaj više

Naša Kostrena - 15.04.2022

Nakon dugo godina čekanja u Kostreni potpisan je ugovor o izgradnji spojne ulice u naselju Paveki kojom će se povezati ulice Šojska i Žarka Pezelja u sklopu nastavka u ulaganje u prometnu i komunalnu infrastrukturu

Pročitaj više

Predstavljeno idejno rješenje novog kostrenskog vrtića

Odgojiteljskom vijeću Dječjeg vrtića "Zlatna ribica" Kostrena, održana je prezentacija projekta novog vrtića koji će se graditi u Kostreni.

Pročitaj više

Va saki kantunić mesto smeća posadimo cvetić!

U okviru ekološko-edukativnog projekta „Volim Hrvatsku-volim Kostrenu“ i obilježavanja Dana planeta Zemlje, Turistička zajednica općine Kostrena organizira podjelu sadnica svim privatnim iznajmljivačima na području Kostrene.

Pročitaj više

U Kostreni potpisani ugovori za nastavak ulaganja u komunalnu i prometnu infrastrukturu

Općina Kostrena i KD Vodovod i kanalizacija Rijeka potpisali su s tvrtkom Građevinar iz Rijeke ugovor o izgradnji nove spojne ulice u kostrenskom naselju Paveki.

Pročitaj više

Kostrena: potpisan ugovor o izgradnji nove spojne stambene ulice u Pavekima!

Vrijednost investicije iznosi nešto manje od 1,8 milijuna kuna.

Pročitaj više

Zanimljiv program manifestacije Uskrs u Kostreni privukao brojne posjetitelje

Lijepo vrijeme i bogat program na više lokacija, privukli su danas u Kostrenu brojne posjetitelje.

Pročitaj više

Nordijsko hodanje Kostrenom održava se i ove nedjelje!

Za prvih 50 sudionika koji se prijave na startu, organizator je pripremio štapove za hodanje.

Pročitaj više

Ove nedjelje svi putevi vode u Kostrenu

Uskrs u Kostreni šarena je razigrana i raspjevana manifestacija kakva i priliči proljeću, u kojoj će podjednako uživati mali i veliki posjetitelji.  

Pročitaj više

Dodijeljene nagrade i priznanja najuspješnijim kostrenskim sportašima i klubovima

U organizaciji Sportske zajednice Općine Kostrena i Općine Kostrena održano je proglašenje najuspješnijih sportaša i sportskih klubova u 2021. godini. Svečana dodjela nagrada i priznanja održana je u Narodnoj čitaonici u Kostreni Sv. Luciji.

Pročitaj više

Otvoren javni poziv za dodjelu subvencija kostrenskim poduzetnicima

Općina Kostrena objavila je Javni poziv kostrenskim poduzetnicima za dodjelu subvencija z Programa poticanja poduzetništva u 2022. godini 

Pročitaj više

Počinje drugi ciklus radionica projekta za djecu i mlade Stori po svoju

Nakon uspješno održanog prvog ciklusa u Kostreni, drugi ciklus radionica održavat će se u Rijeci. Već za vikend, 8. i 9. travnja mladi u dobio od 19 do 29 godina imaju priliku sudjelovati na besplatnim radionicama iz područja Poduzetništva pod nazivom Design thinking koje će se održavati u Dječjoj kući.

Pročitaj više

Izložba "Ususret proljeću", otvara vrata kostrenskog Dnevnog boravka

U Narodnoj čitaonici u Kostreni Sv. Luciji počinje novi ciklus tematskih druženja pod nazivom Dnevni boravak. 

Pročitaj više

Kostrena daruje mještane povodom uskrsnih blagdana

Prigodnim poklon bonom u vrijednosti 150 kuna, Općina Kostrena već tradicionalno povodom uskrsnih blagdana daruje mještane starije od 80 godina, djecu i mlađe osobe oboljele od kroničnih bolesti i s poteškoćama u razvoju te korisnike radne terapije.
Članice Odbora za socijalnu i zdravstvenu skrb Općine Kostrena korisnicima će poklon bonove dostaviti osobno na adresu stanovanja, u periodu od 4. do 8. travnja 2022. Poklon bonovi moći će se iskoristiti u supermarketima prodajnog lanca Plodine u periodu od 11. do 16. travnja 2022.

Pročitaj više