Mali Lošinj

Mali Lošinj: Prijavljen zbog vožnje pod utjecajem alkohola i droge

Mali Lošinj: Prijavljen zbog vožnje pod utjecajem alkohola i droge

 

U Malom Lošinju policijski sIužbenici su jučer dovršili kriminalističko istraživanje nad vozačem osobnog vozila zbog počinjenja nekoliko prekršaja.

 

Pročitaj više

Dovršeno kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjakom iz Malog Lošinja

 

Policijski službenici lošinjske policije u suradnji s policijskim službenicima Službe općeg kriminaliteta Policijske uprave primorsko-goranske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjim hrvatskim državljaninom. Kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja da je osumnjičeni 41-godišnjak, 14. veljače u ranim jutarnjim satima na području Malog Lošinja počinio kazneno djelo teškog ubojstva na štetu maloljetne ženske osobe. Osumnjičenoga je policija pronašla i uhitila vrlo brzo nakon počinjenja kaznenog djela te privela na kriminalističko istraživanje.

Pročitaj više

MALI LOŠINJ: Pronađeno ukupno 176,30 grama marihuane, 48- godišnjak pritvoren

Mali Lošinj: Osumnjičen za zlouporabu droge

 

Policijski službenici Policijske postaje Mali Lošinj s ispostavom Cres proveli su kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo iz domene zlouporabe droge.

Pročitaj više

Turistička 2019: U Top 10 gradova po broju noćenja dva grada iz PGŽ

Hrvatska je u 2019. godini ostvarila ostvarila turistički promet od 20,7 miliuna dolazaka što je 4,9% bolje nego godinu dana prije, a kada je broj noćenja u pitanju taj je broj 108,6 milijuna što je za 2,4% bolje nego u 2018. godini. 

 

 

 

 

  

Pročitaj više

Kamp Čikat uvršten u prestižno društvo najboljih europskih kampova

Njemački ADAC dodijelio je kampu Čikat s otoka Lošinja prestižno priznanje Superplatz. Time se kamp Čikat našao u probranom društvu najboljih europskih kampova. Ulaskom u sam vrh kamping industrije u Europi kamp Čikat potvrdio je da je jedan od omiljenih kampova u Hrvatskoj, što dokazuje i sve veći broj gostiju u kampu tijekom godine.

Pročitaj više