Novi Vinodolski

Naš Novi Vinodolski

Tradicija novljanskog mesopusta i ove se godine unatoč pandemiji, uspješno nastavila. Odjeveni u svečane odore, mesopustari su na mesopusnu nedilju tradicionalno pozdravili grad.

Pročitaj više

25. siječnja otvaraju se ponude za gradnju obilaznice Novog Vinodolskog

25. siječnja otvaraju se ponude za gradnju obilaznice Novog Vinodolskog Ovih dana bit će raspisan i novi natječaj za Zagrebačku obalu.

Pročitaj više

Katarina Ježić - brončana rukometašica

Emocije su za kapetanicu Katarinu Ježić, i dva dana nakon povijesnog uspjeha ženske rukometne reprezentacije, vrlo jake.

Pročitaj više

Naš Novi Vinodolski

Naš Novi Vinodolski donosi informacije o novom Domu zdravlja, o uređenju Poslovne zone Zapad te o mjerama koje je Grad poduzeo u vrijeme pandemije koronavirusa.

Pročitaj više

Župan sa suradnicima obišao novoizgrađeni Dom zdravlja u Novom Vinodolskom

Župan Zlatko Komadina sa suradnicima, zamjenicom Marinom Medarić, pročelnicima Đulijom Malatestinić i Ljudevitom Krpanom, gradonačelnik Novog Vinodolskog Velimir Piškulić te ravnatelj Doma zdravlja PGŽ Vladimir Mozetič, obišli su danas novoizgrađeni objekt u Doma zdravlja u samom centru Novog Vinodolskog.

Pročitaj više

Biciklisti Puta za život iz Frankfurta sigli u Novi Vinodolski

Bivši nogometaš Miljenko Mrkonjić i njegovih dvoje prijatelja Tomislav i Marko ostvarili su putovanje života te iz daleke Njemačke biciklima stigli u Hrvatsku. Trojica mladih sportaša na put dugačak 1500 kilometara krenuli su prije tjedan dana, a nakon biciklističke avanture kroz Njemačku, Austriju i Sloveniju stigli su na prvo hrvatsko odredište, Novi Vinodolski.

Pročitaj više

Poslovna zona Zapad – Novi Vinodolski

Europskim projektom Razvoj i poboljšanje kvalitete i dostupnosti infrastrukture u Poslovnoj zoni Zapad obuhvaćena je površina nekadašnje drvne industrije u koju se nije ulagalo punih 50 godina. Uvjeti za širenje postojećih djelatnosti i aktivacija novih parcela ostvareni su na ukupno 12 hektara.

Pročitaj više

Novo reciklažno dvorište

U Grižanama svečano otvoreno reciklažno dvorište vrijedno tri milijuna kuna

Pročitaj više

Razvoj Poslovne zone Zapad u Novom Vinodolskom

Danas u poslovnoj zoni posluje 15 privrednih subjekata u raznim djelatnostima poput cestovnog prijevoza robe, trgovine građevnim materijalom te gradnje i popravka brodova i čamaca. Grad Novi Vinodolski kontinuirano radi na jačanju i širenju svoje poslovne zone, te ulaže u infrastrukturu kako bi omogućio kvalitetan razvoj gospodarstva na području grada i okolice.

Pročitaj više

Počela berba žlahtine u Pavlomiru

 

Proveli smo dan u vinogradu. U Pavlomiru je počela berba žlahtine, sljedećih dva tjedna za berbu će biti zaduženo 40-tak ljudi. Nažalost berbu su ove godine pokvarile divlje svinje koje su pojele čak 80 posto uroda chardonnaya. 

Pročitaj više

Naš Novi Vinodolski

Subotnje jutro okupilo je brojne plivače u Marinu Novi, razlog je bio održavanje plivačkih natjecanja od kojih jedan posebno zanimljiv 6. Memorijal Veljko Rogošić 10 km Vrbnik - Novi Vinodolski.

Pročitaj više

Naš Novi Vinodolski

Rivijera Novi Vinodolski pozicionirala se kao mjesto za obiteljski odmor. Djeca mogu uživati u lijepo uređenim igralištima, a tu su i brojne šetnice i sadržaji u kojima uživaju svi, pa i kućni ljubimci. 

Pročitaj više

Plaža za pse

Na području Novog Vinodolskog trenutno boravi oko 3 tisuće gostiju, uglavnom obitelji s djecom, a veći broj i sa kućnim ljubimcima. Psima je dozvoljeno kupanje u moru, ali na plaži za pse koja se nalazi u uvali Mala Draga koja je udaljena 1 kilometar od Povila u pravcu Klenovice

Pročitaj više