Omišalj

Poginuo muškarac u Omišlju

Jutros  oko 7.30 u Omišlju na Krku kod ulaza u JANAF dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je poginuo vozač osobnog vozila.

U nesreći je učestvovalo samo to osobno vozilo, a više informacija biti će poznato nakon što završi očevid koji se upravo provodi.

Pročitaj više

Mesopust u Omišlju i Njivicama

 

Mesopust je posebno doba u Omišlju i Njivicama, u zabavu i događanja uključuju se svi mještani te se upravo u ovo vrijeme posebno ističu aktivnosti naših karnevalskih udruga Omišjanski Babani i Babani Omišalj. Tokom maškaranog razdoblja, u Omišlju i Njivicama održat će se tri originalne manifestacije, kojima razvijamo autentičan način proslave ovoga karnevalskog razdoblja te tradicionalno otvorenje Mesopusta.

 

Pročitaj više

Alkoholizirani vozač s isteklom vozačkom dozvolom izazvao prometnu nesreću

 

U Omišlju na Krku na Božić, 25. prosinca, dogodila se prometna nesreća koju je izazvao 31-godišnji hrvatski državljanin. Nesreća se dogodila oko 10.30 sati kada spomenuti vozač, upravljajući vozilom marke Peugeot, riječkih registracijskih oznaka, nije prilagodio brzinu kretanja vozila stanju na cesti te je izgubio nadzor nad vozilom i udario u metalnu zaštitnu ogradu nakon čega se vozilo prevrnulo na kolniku.

 

Pročitaj više

Potpuna transparentnost!

Omišalj prva općina u Hrvatskoj koja je svojim stanovnicima, ali i svim zainteresiranima, omogućila da putem besplatne aplikacije imaju mogućnost uvida u sve financijske tokove

Pročitaj više

Donatorska akcija Armade Kijac

Peta po redu, donatorska akcija „Armade Kijac“ održava se u petak, 20.12.2019. s početkom u 17.00 sati a sva sredstva od donacije idu Dječjem domu „Ivana Brlić Mažuranić“ iz Lovrana.

Pročitaj više

Novi društveni dom

Općina Omišalj napokon ima svoj Društveni dom u kojem će svoje mjesto naći sve udruge i Dobrovoljno vatrogasno društvo. Posebnost ovog kapitalnog projekta je što će u zimskim mjesecima velika multifunkcionalna dvorana poslužiti kao klizalište za najmlađe

Pročitaj više